Ensimmäinen luku

Ensimmäisen luvun merkitystä ei voida korostaa tarpeeksi.Lähettäessäsi romaaniasi kustantajille ja toimittajille, todennäköisesti lähetät vain ensimmäisen tai kaksi lukua. Niiden on oltava riittävät toimittajan kiinnittämiseksi ja vaikuttamiseksi niihin riittävästi. Haluatko lukea koko käsikirjoituksesi.Juhtajat hakevat kirjan eri syistä.Jos aluksi kansi houkuttelee heitä tai on kiinnostunut summasta, jotkut avautuvat ensimmäiselle sivulle ja katsovatko heille, mitä he lukevat. luku on se, joka myy todennäköisimmin romaanisi lukijoillesi ja toimittajalle / kustantajalle, se on epäilemättä romaanisi tärkein luku.

Ensimmäinen luku

Tee romaani

Yhden ajattelukunnan mukaan kaikki, mitä koskaan on kirjoitettu, on ollut tai perustuu seitsemään perusjuontotyyppiin: Hirviön voittaminen, Rags to Riches, Quest, Voyage and Return, Komedia, Tragedia ja Rebirth. Tämä käsite väittää, ettei alkuperäisiä tarinoita – että kaikki sopii yhteen tai useampaan näistä “tonttityypeistä”. Uskotko romaaniasi sopivan näihin yleissopimuksiin vai ei, varmista, että käsikirjoituksesi tarjoaa alkuperäisen spin-kuvan näistä ideoista.Muista, että voit olla kekseliäs jokaisella romaanin osa: tyyli, juoni, ääni jne.

Alku, keskimmäinen ja loppu

Jo luokan 1 aikana opimme kertomuksen alkuun, keskiosaan ja loppuun. Samoja sääntöjä sovelletaan, kun aloitat romaanin kirjoittamisen. Tämä ei tarkoita, että juonen on oltava kronologinen, eikä se tarkoita, että Romaani olisi jaettava kolmeen erilliseen osaan.Se tarkoittaa yksinkertaisesti, että tarinasi täytyy edetä erotettavissa olevasta avauspisteestä ja rakentua kohti jännittävää johtopäätöstä. Tämä on kuin ajoneuvon alusta, tonttiluuranko. Tietysti se on Tärkeää on avata voimakkaasti, mutta varmista, että juoni jatkaa kasvuaan, varsinkin keskimmäisessä osassa.Sinun ei pidä antaa tarinasi nousta – tai et voi pettyä lukijoitasi.

Jännitys

Jännitys

Auto saattaa olla teeterävä kallion reunalla.Sankarisi saattaa pyyhkäistää yli laidan, pudota kohti merta palloa ja ketju kiinnitettynä nilkaansa. Sankarisi saattaa olla polvessaan odottaen odottaen vastausta heidän ehdotukseensa avioliitto.

Älä anna periksi

Tiedät tunteen – uskomaton idea kipinää mielessäsi ja olet vain kuolemassa saadaksesi sen paperille.Voit laatia tonttisuunnitelman tai kirjoittaa sankariprofiilisi hahmoprofiilin. Voit kirjoittaa muutaman kappaleen, ehkä muutamalla sivulla.Tämä voi olla alku jotain erityistä! Sitten yhtäkkiä kipinä vain katoaa.