Jos kirjoitat jostain, joka tapahtui sinulle, olet hämmentynyt kutsuessasi sitä muistelmaksi tai romaaniksi. Muistelman kirjoittaminen on mielenkiintoinen prosessi, jonka avulla voit ymmärtää tarinan paljon paremmin.Jos kuvittelet tarinan uudelleen romaaniin, voi olla apua Saa näkökulmia omasta kokemuksestasi.Kirjoittajat yrittävät ymmärtää kuinka tarinansa määrittelevät muistelman tai romaanin. Tässä on muutama tekijä, jotka auttavat sinua selvittämään, onko kyse romaanista tai muistelmasta.

Valmistettu tarinoita

Muistelman tulee olla tietokirjallisuus, joka muistetaan sen tosiasian takia, että tämä todella tapahtui. Kuvitteellinen elementti lisää tarinaan, ja muistelmaloma voi auttaa rekonstruoituja kohtauksia ja vuoropuhelua tarinan dramaattimiseen.Voit varmistaa, että tarinasi on lyhyt ja terävä, jonka avulla voit varmistaa, että sinulla on tarina, joka keskittyy yhteen näkökohtaan.Voit muuttaa tarinan kuvitteelliseksi, vaikka se olisi totta.

Valmistettu tarinoita

Vaihda nimi

On suuri mahdollisuus, että riskit yksityisyyden pilaantumisen näkökulmasta. Ymmärrät, että sinulla voi olla paljon materiaalia, mutta sinun on ymmärrettävä rikas materiaali, joka voi auttaa antamaan puhdistetun ja imartelevan tilin.On monia onnistuneita kirjailijat, jotka ovat toimittaneet itsensä selvittämään ja tulostamaan hyvä muistelma.Voit myös olla vapaa sanomalla totuuden, joka löytyy kaikkeen fiktioon.Vaikka siitä että olet varovainen, koska useimmat ihmiset eivät halua paljastaa perhettään kirjoittaminen, joka voi toimia romaanina ‘Kalifornian rauniot’.

Älä luota muistiin

Monet kirjoittajat kirjoittavat, jotka valitsevat kaunokirjallisuuden muistion kautta, koska useimmat ihmiset eivät osaa kirjoittaa tuntemistaan ​​ihmisistä. Pelko näyttää olevan erittäin kylmä. Siksi ihmiset käyttävät hahmojaan metaforisesti, mikä tekee nimen käytöstä paljon enemmän hallittavissa.On monia kekseliäitä ihmisiä; silloin yritetään herättää romaani elämään. Tärkein ero ymmärtää on, että romaani tarkoittaa uutta, muistion yhdistäminen tarkoittaa ‘muistamista’.

Älä luota muistiin

Tapahtumia ei tapahtunut sinulle

Muistelmä on tallenne tarinasta, jonka on kirjoittanut henkilökohtaiseen havaintoon perustuva intiimikokemus. Jos pystyt kertomaan tarinan yksityiskohtaisesti ja liu’uttamaan sisäpiiritietoa, voi helposti kerätä tarinaa. Mutta jos Olet loukussa ja et voi kirjoittaa henkilökohtaisesta kokemuksesta, se ei ole muistelma. Jos sinulla on kokemusta, jonka avulla voit kirjoittaa omaa mielenkiintoisen tarinan, se voi auttaa varmistamaan, että sinulla on muistio eikä romaani.