Novellisto

Haluaisitko julkaista oman novellisi tai lyhytproosatekstisi tällä sivustolla?  Novellisto on Nuoren Voiman Liiton novellin juhlavuoden kunniaksi perustettu sivusto, jolla kaikenikäisillä harrastajakirjoittajilla on mahdollisuus julkaista omia novellejaan.  Sivusto jatkaa elämäänsä teemavuoden jälkeenkin.

Lisäksi alle 30-vuotiaat kirjoittajat voivat julkaista Nuorten puheenvuoroja-osiossa novellia koskevia kirjoituksia, kuten analyyseja, esseitä ja arvosteluja. Novellisto palvelee niin yksittäisiä kirjoittajia, kouluja kuin kirjoittajaryhmiäkin.

Koska Novellisto ei ole arvostelu- tai editointipalvelu, sivuston ylläpitäjät toivovat, että julkaistavaksi lähetettäisiin mahdollisimman valmiiksi hiottuja tekstejä. Tällöinkin ylläpitäjät pidättävät oikeuden olla julkaisematta viimeistelemättömiä novelleja.

Novelli on tiivis ja muodoltaan lyhyt fiktiivinen kertomus. Novellin aihe ja tyyli ovat vapaat. Sivusto on tarkoitettu kaikille kirjoittajille iästä ja kirjoittajakokemuksesta riippumatta. Tervetuloa mukaan juhlistamaan novellia!

Näin julkaiset tekstisi Novellistossa:

Lähetä mahdollisimman viimeistelty ja valmis tekstisi (max. 30 liuskaa, riviväli 1,5, fonttikoko 12) yhteystietoineen (nimi, sähköposti, puhelinnumero, asuinpaikkakunta) osoitteeseen anna.ulvinen(at)nuorenvoimanliitto.fi rtf- tai doc-muodossa. Huom! Mikäli kaipaat tekstisi viimeistelyyn apua tai palautetta tekstistäsi, ota ensin yhteyttä Nuoren Voiman Liiton arvostelupalveluun.

Saat kuittauksen, kun teksti on julkaistu sivustolla. Novelleja otetaan vastaan vain sähköisesti.

Tekstit julkaistaan kirjoittajan etu- ja sukunimellä. Myös nimimerkillä voi julkaista.

Huom! Jos olet alle 18-vuotias, varmistathan, että sinulla on huoltajasi lupa julkaista teksti.

Novellisto pidättää oikeuden olla julkaisematta loukkaavia tai alaikäisille sopimattomia tekstejä.